Форум на група "Мики Маус"

Дата: 22.12.2010

Вложил: Д.ТАЧЕВА

Заглавие: Ч.Н.Г.

В секундите надбягани от пулса на сърцето,
пристига сняг на прага ни и става много светло!
Приижда с гръм и музика, облечена във бяло,
средношната илюзия да почнем от начало -
да сложим ясна граница на своя ден предишен,
и върху чиста страница - ден първи да напишем!
След празничните изстрели в пространствата далечни,
ще срешнем нови истини и хора по-човечни!
Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели....
В ноща прииждат дните ни, като снежинки бели!


С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ НА КОЛЕКТИВА НА ЦДГ"СЛАВЕЙЧЕ"

Отговор

—————

Дата: 27.12.2010

Вложил: С.Колева

Заглавие: Ре: Ч.Н.Г.

Благодарим за страхотният предпразничен поздрав!Нека тези светли празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници, а радостта от тях–необозрима. Нека новогодишната фея, която носи щастие на хората, тази година бъде най-щедра към Вас! Наздраве в новогодишната нощ!!!

Отговор

—————

Дата: 07.05.2010

Вложил: Ганка Янчева майка на Ани-Мими

Заглавие: Благодаря!!!

Когато моята дъщеря за пръв път прекрачи прага на детската градина в очите и имаше сълзи. Тя плачеше че се разделя с мен . А днес , след 4 години макар и пораснала пак има сълзи, но този път че се разделя с учителките , които станаха за нея като майки.
И затова реших да напиша няколко реда в знак на благодарност към тези жени.
Госпожо Алексиева и Госпожо Колева искам най-сърдечно да ви благодаря за грижите, които положихте за моето дете. За обичта и вниманието , с които дарихте всички деца. За това ,че ги научихте да бъдат добри и да помагат на своите приятелчета . Благодаря ви за майчините чувства и за изтритите с любов сълзи, защото вие владеете трудното изкуство- да бъдеш майка в детските очи! БЛАГОДАРЯ!!!

Отговор

—————

Дата: 07.05.2010

Вложил: Г-жа Колева и Г-жа Алексиева

Заглавие: Ре: Благодаря!!!

Благодарим за топлите думи! Раздялата ще бъде трудна и за нас, защото много от нещата случващи се на детето стават именно пред нашите очи!? Децата растат и преживяват с нас много от вълнуващите моменти в живота си! С прекрачването на прага на детската градина те забравят за мама и тати и ни чувстват близки хора, на които споделят своите мисли и желания! 4 години е много време децата се променят и израстват, но можем да кажем с открито сърце, че сме дарили всяко дете от групата с частица от нашите сърца!!! Най-важното за нас е запечатания спомен в детското съзнание за госпожите от детската градина! Ще се радваме макар и пораснали да запазят спомена за нас!

Отговор

—————