Форум

Дата: 22.06.2017

Вложил: WilliamLiepe

Заглавие: Step-by-step guide to Android development with Eclipse


Отговор

—————

Дата: 12.05.2010

Вложил: Пепа Вълкова-ст.експерт Образование-Дирекция "ОКВСТ"

Заглавие: Скъпи приятели

С радост и най-искрени чувства Ви поздравявам по повод 25-годишнината на Вашето детско заведение-дом на радостта,безбройните усмивки и вълшебства през годините,водени от голямата любов към децата-стъпка по стъпка градите авторитета на детската градина. Вие скъпи приятели,притежавате сетивата да чуете детските мечти, които претворявате в реалност!Бъдете всеотдайни целеустремени,дарявайте много любов, за да получавате любов, за да Ви има в бъднините!Благославям Ви и се гордея с Вас!Обръщам се със специална благодарност към създателя на Вашият сайт ,който с радост посещавам всеки път,за да Ви преоткривам винаги! Вие уважаема Госпожо Колева, сте прекрасен педагог-новатор и жена с голямо сърце!Вие сте във времето и времето е във Вас!Дерзайте и не спирайте да вършите делата в името на децата!Бъдете обичана и жизнерадостна!ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ ЦДГ"СЛАВЕЙЧЕ"!

Отговор

—————

Дата: 12.05.2010

Вложил: Таня Димитрова

Заглавие: Благодарност

Поднасям искренните си поздравления за необикновеният сайт,чудесните идеи и прекрасните снимки,на г-жа Станимира Колева и за многократните услуги които е правила на мен и сина ми,благодаря че не ни забравяш на празниците,върви все напред и с огромна усмивка!И естествено благодаря на г-жа Росица Димитрова че винаги е насреща,готова да помогне,за огромната и безрезервна любов към нас и към всички останали!Аз ви оценявам дано и другите да го направят!Успех и за напред!

Отговор

—————

Дата: 11.05.2010

Вложил: Боряна Георгиева

Заглавие: Благодаря ви!

Искам от тук да изкажа цялата си балгодарност на колектива на ЦДГ "Славейче" и най-вече на нашите страхотни госпожи г-жа Алексиева и г-жа Колева.За това,че през изминалите години безрезервно и с пълно доворие поверих детето си именно на тези педагози.Мисля,че това бе най-добрия ми избор.При вас моето малко момче порасна и макар,че вече идва време да се разделим ще се постарая в годините той да не ви забравя.Защото както е важна учителкат в първите години на ученика,не по-маловажни са и учителките в детската градина.Та нали точно с вас той се научи да вижда света от всичките му страни и с всичкете му цветове! Благодаря Ви,че сте така всеотдайни и внимателни към нашите деца.Че винаги ги посрещате с усмивка и добра дума...тези така малки жестове,но така необходими за едно дете.Моето дете Ви обича (и обедена съм не само моето) и мисля,че това е най-голямото доказателство за Вашата добра работа!
Много усмивки,много целувки и никога не се променяйте!

Отговор

—————

Дата: 11.05.2010

Вложил: Росица Димитрова-директор на ЦДГ"Славейче "

Заглавие: Благодарност

Г-жо Колева,приемете моята искрена и неподправена благодарност за сътвореното във връзка с 25 годишния юбилей на ЦДГ "Славейче ".Бъдете като птицата Феникс,чиято светлина никога не угасва,защото Вашият пламък ме зарежда с надежда и оптимизъм.днес вие може да се гордеете,като,че имате минало,настояще и бъдеще с малките славейчета.
благодаря на съдбата затова,че ме дари с удоволствието да работя с човек,за когото да бъде учител е не просто професия,а призвание.Бъдещето е пред Вас!

Отговор

—————

За връзка

ДГ "Славейче"

гр. Айтос
ул. "Хаджи Димитър"13
Директор - Росица Димитрова
0558/2 56 42- Директор
0558/2 56 41 - ЗАТС
0878604437

Администратор на сайта - Станимира Колева
0893515828